top of page
utvandigt uppifrån.JPG

DET NEDRE BOENDET

 

I det nedreboendet finns 8 bäddar fördelade på tre sovrum. Den mysiga våningen har fin utsikt över naturen. Att krypa ihop och tända en brasa efter lång dag är fantastiskt mysigt!

(Se alla bilder genom att använda pilarna i bilden)

DET ÖVRE BOENDET

 

I det övre boendet finns 10 bäddar fördelade på fem sovrum. Två sovrum finns på loftet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fantastisk utsikt över fjällen. Det här är en våning av trivas i! 

(Se alla bilder genom att använda pilarna i bilden)

 

 

Det mysiga huset ligger i ski-in, ski-out läge mycket nära Väst Express liften. Vägen ner till liften syns från huset, samtidigt är det lite skog emellan så man störs inte av backen eller liften. Det går att ta sig på skidor tillbaka till huset en kort sträcka genom skogen. 

På vintern finns det förutom det nära läget till slalombackarna även längdspår designade av Tomas Wassberg ca 500 meter från huset. Det går även att ta liften upp med längdskidor och åka hela vägen till Björnrike och tillbaka.

 

I varje lägenhet finns bastu och braskamin som bidrar till mysiga kvällar efter aktiva dagar. De har även väl utrustade kök med diskmaskin, induktionshäll och micro samt har två badrum med duschar. Båda lägenheterna har torkskåp i de rymliga hallarna samt tvättmaskin. Den övre lägenheten har även torktumlare. 

Planlösningen är likadan i de båda delarna av huset, men den övre har ett loft med två sovrum samt ett utrymme med en soffa och en TV.  Det finns Apple-TV i båda lägenheterna och den nedre har även en DVD-spelare (finns kvar så länge den fungerar).

 

Rökning är inte tillåtet. Husdjur är inte tillåtet, men det är inte sanerat för djur i den övre delen av huset. I den nedre är det aldrig tillåtet med djur så den bör fungera även för allergiker.  

Skidor får aldrig komma in i huset. Det går att ställa dem ute i snön eller låsa in dem i skidförråd utanför huset. Det finns ett låsbart skidförråd till varje lägenhet. 

Till huset finns även två uttag för motorvärmare, en till varje lägenhet. De är inte för laddning av elbil. 

OM HUSET
HUSETS LÄGE

DET FINNS MYCKET ATT GÖRA I VEMDALEN

bottom of page